Spray-tan

Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan UV-stralen.

Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven, krijgen een mooie egale kleur met spray tanning. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid!


Een behandeling duurt maar zo’n 10-15 minuten. De bruine teint, welke 5-10 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidtype zodat een natuurlijke look gegarandeerd is.
Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank, die beide slecht zijn voor je gezondheid en de huid snel doet verouderen.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling

Scrubben:
Scrub de huid voor de behandeling, het liefst 1 dag ervoor. (Gebruik geen scrub met olie erin) Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Het gebruik van bodylotion, (dag/nacht) creme, parfum en deodorant na het scrubben wordt afgeraden.

Make-up:
Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid.

Kleding:
Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed/bikini. Je mag zelf bepalen wat je tijdens een spray tanning aanhoudt. Voor een streeploos resultaat is het aan te raden om je bovenstukje uit te laten. Dat is aan jou! Houd je je ondergoed/bikini aan dan wordt deze mee getand. Dit is wel uitwasbaar.