Home » Acties

Acties

๐Ÿ’›Moederdag๐Ÿ’›

๐Ÿ’› EVERY MOM IS A QUEEN ๐Ÿ’›

Het is bijna 10 mei, dan verrassen we de (schoon)moeders, oma's of natuurlijk iemand anders van wie je houdt en die altijd voor je klaarstaat!

Verwen haar met één van de favoriete producten of een cadeaubon voor een heerlijk ontspanningsmoment voor haarzelf als onze salon weer open is.

Fashion & Beauty Night  

 -28 Maart 2019-

Tijdens de Fashion & Beauty Night bij KriebelsZ.  epileren wij voor maar €5,00. Wees optijd met een afspraak maken want vol=vol.

Een afspraak maken kan via onze website of je kan ons even een berichtje doen via Whatsapp.

Ook geven wij deze avond 20% korting op PUPA Milano. En brengen we jouw favoriete producten bij je aan๐Ÿ’„

 

Deze avond is van 18.00 tot 21.00 uur op 28 maart 2019.

Spray-tan

Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan UV-stralen. Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven, krijgen een mooie egale kleur met spray tanning. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid!
Een behandeling duurt maar zo’n 10-15 minuten. De bruine teint, welke 5-10 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidtype zodat een natuurlijke look gegarandeerd is.
Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank, die beide slecht zijn voor je gezondheid en de huid snel doet verouderen.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling

Scrubben:
Scrub de huid voor de behandeling, het liefst 1 dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Het gebruik van bodylotion, (dag/nacht) creme, parfum en deodorant na het scrubben wordt afgeraden.

Make-up:
Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid.

Kleding:
Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed/bikini. Je mag zelf bepalen wat je tijdens een spray tanning aanhoudt. Voor een streeploos resultaat is het aan te raden om je bovenstukje uit te laten. Dat is aan jou! Houd je je ondergoed/bikini aan dan wordt deze mee getand. Dit is wel uitwasbaar.

Klik op het vignet en bestel bij ons uw Sienna-X producten online: